Saavuta täysi potentiaalisi Rehband Blue Line -tuotteiden avulla.

Rehband Blue Line on kokonaisvaltainen tuotesarja, joka käsittää kuusi tuotetta. Tuotekonsepti on kehitetty palvelemaan voimanostajien tarpeita, ja tuotteissa on voimakas kompressio, kestävä neopreenimateriaali, ja ne on kehitetty kestäviksi ja suuria voimia ja kitkaa sietäviksi.

Tuotteet tarjoavat poikkeuksellista turvaa ja tukevat hallittua suorituskykyä ja kiihdytystä. Ne tuottavat voimakkaan kompression ja tuen joustavuudesta ja liikkuvuudesta tinkimättä.

Blue Line -sarja laajentaa Rehband-tuotevalikoimaa, jotka on käytetty laajalti ja josta huippu-urheilijat kaikkialla maailmassa ovat pitäneet jo vuosikymmenien ajan. Rehband Blue Line on paras valinta, kun tarvitset voimakasta tukea, jotta voit viedä suorituskykysi äärimmilleen rankoissa treeneissä.

Rehband Blue Line vie suorituskykysi seuraavalle tasolle.
7084

Blue Line Knee support

  • Patentoitu anatominen rakenne
  • Parempi lihashallinta ja pienempi energiahukka
  • Ensiluokkainen nivelten vakautus ja turva
  • Nopea lämmitys ja lämmön ylläpito
  • Lievittää polvikipua ja turvotusta
  • Edistynyt materiaalitekniikka takaa paremman kestävyyden
  • Kansainvälisen voimanostoliiton (IPF) hyväksymä kilpailukäyttöön
Blue Line -polvituki 7 mm – tarjoaa vahvan tuen.

Tämä 7 mm paksu polvituki vakauttaa ja tukee tehokkaasti, ja voit turvallisesti käyttää voimaa voimanostossa. Tuen on tieteellisesti osoitettu auttavan ehkäisemään mm. venähdyksiä, repeytymisvammoja ja pehmytkudosten ylikuormitusta.

Polvituki perustuu patenttiin ja takaa lujan ja anatomisen istuvuuden liikkumisen aikana. Saumaton takapaneeli ja anatominen rakenne takaavat, että polvituki tukee ja antaa ihanteellista liikkuvuutta voimanostoon. Tuki keskittää polvea ympäröivien lihasten energian ja takaa hallitun voiman ja kiihdytyksen.

Rehband Blue Line -polvituki luokitellaan lääkintälaitteeksi. Siinä yhdistyvät voimakas vakaus, kompressio ja lämpö. Vakaus luo henkisen ja fyysisen turvallisuuden tunteen. Kompressio auttaa ehkäisemään vammoja ja parantamaan lihasmuistia oikein suoritetuissa liikkeissä. Lämpö suojaa niveliä ja pehmytkudoksia vammoilta.

Varastossa

34,95 € (yksikköä kohti)

* Vaaditut tiedot

Materiaali ja hoito

Neoprene 7 mm

Käyttöohje ja koko-opas

Arvostelut

AmazingReview by Mkcc
Quality
I have been diagnosed as needing double knee replacements. These knee supports keep me in the gym while jumping through the insurance hoops before surgery. Very good product. (Lähetetty 15.2.2015)
great knee sleevesReview by tspoon
Quality
Very sturdy, easy to wash. I never squat without them (Lähetetty 11.2.2015)

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Blue Line Knee support

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Quality