Saavuta täysi potentiaalisi Rehband Blue Line - tuotteiden avulla.

Rehband Blue Line on kokonaisvaltainen tuotesarja, joka käsittää kuusi tuotetta. Tuotekonsepti on kehitetty palvelemaan voimanostajien tarpeita, ja tuotteissa on voimakas kompressio, kestävä neopreenimateriaali, ja ne on kehitetty kestäviksi ja suuria voimia ja kitkaa sietäviksi.

Tuotteet tarjoavat poikkeuksellista turvaa ja tukevat hallittua suorituskykyä ja kiihdytystä. Ne tuottavat voimakkaan kompression ja tuen joustavuudesta ja liikkuvuudesta tinkimättä.

Blue Line -sarja laajentaa Rehband-tuotevalikoimaa, jotka on käytetty laajalti ja josta huippu-urheilijat kaikkialla maailmassa ovat pitäneet jo vuosikymmenien ajan. Rehband Blue Line on paras valinta, kun tarvitset voimakasta tukea, jotta voit viedä suorituskykysi äärimmilleen rankoissa treeneissä.

Rehband Blue Line vie suorituskykysi seuraavalle tasolle.
7080

Blue Line Wrist support

  • Ensiluokkainen nivelten vakautus ja turva
  • Kestävä ja irrotettava hihna ranteen vakauden säätämiseen
  • Avoin kämmen tekee otteesta esteettömän
  • Nopea lämmitys ja lämmön ylläpito
  • Parempi lihashallinta ja pienempi energiahukka
  • Erittäin suorituskykyinen ja elastinen, voimakas materiaali
  • Edistynyt ompelutekniikka takaa paremman kestävyyden
Blue Line - rannetuki 5 mm – tarjoaa vahvan tuen.
Tämä tehokas rannetuki vakauttaa ja tukee voimakkaasti, ja voit turvallisesti käyttää voimaa voimanostossa. Tuen on tieteellisesti osoitettu tukemaan mm. venähdyksiä, repeytymisvammoja ja pehmytkudosten ylikuormitusta.

Tämä rannetuki on kehitetty palvelemaan voimanostajien tarpeita, ja sen ominaisuuksiin lukeutuvat irrotettava hihna, kestävä materiaali ja älykäs kuvio. Tuki on kehitetty maksimoimaan suorituskykysi.

Rehband Blue Line -rannetuki luokitellaan lääkintälaitteeksi. Siinä yhdistyvät voimakas vakaus, tehokas kompressio ja lämpö. Vakaus luo henkisen ja fyysisen turvallisuuden tunteen. Kompressio auttaa ehkäisemään vammoja ja parantamaan lihasmuistia oikein suoritetuissa liikkeissä. Lämpö suojaa niveliä ja pehmytkudoksia vammoilta.

Varastossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 € (yksikköä kohti)

* Vaaditut tiedot

Material & Care

Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Blue Line Wrist support

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Quality