• Erinomainen laatu vuodesta 1955
  • Vain nyt! Ilmainen toimitus 26. maaliskuuta asti

Asiakaspalvelu

MATERIAALIOPAS

Kaikkien Rehband-tuotteiden suunnittelusta, kehittämisestä ja laadunvarmistuksesta vastaa oma tutkimus- ja kehitysosastomme. Käyttämämme rakenteet ja materiaalit on testattu perusteellisesti kentällä ja arvioitu kliinisesti. Näin takaamme, että ne ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja kestäviä.

ABS-MUOVI

Tavallinen kestomuovi kestää hyvin iskuja on lujatekoista.
Sisältö: Akryylinitriili, butadieeni, styreeni

AEROPRENE®

Rei'itetty neopreeni tekee materiaalista hengittävän ja kuljettaa liiallisen kosteuden iholta.

BREATH-O-PRENE®

Hengittävä ja uskomattoman joustavat materiaali. Päästää ilman ja kosteuden läpi hallitusti ja takaa erittäin suuren käyttömukavuuden eikä aiheuta ihoärsytystä.

COOLMAX®

Coolmax® on erittäin suorituskykyinen materiaali, jonka erikoissuunnitellut polyesterikuidut parantavat hengittävyyttä ja kosteuden siirtoa. Nämä ominaisuudet on rakennettu sisään kuituun, joten kemiallista käsittelyä ei tarvita.
Sisältö: Polyesteri

DURATEC®

Luja materiaali, jolla on erittäin hyvä hankauksenkestävyys, hyvä kestävyys ja värinpitävyys. Materiaali hylkii likaa ja on helppohoitoista.
Sisältö: Polyesteri, Tactel®, Lycra®

EP-KUMI

Eteenipropeenikumeilla (EPM) on hyvät mekaaniset ja elastiset ominaisuudet, ja ne kestävät erittäin hyvin otsonia, kuumaa, pakkasta, orgaanisia liuotteita, emäksiä ja happoja.
Sisältö: Eteeni, propeeni

EVA

Eteenivinyyliasetaatista ja sekoitetuista kopolymeereistä valmistettu solumuovi. EVA-solumuovi on erittäin iskunkestävää ja iskuja vaimentavaa. Käytämme sitä pehmustetuissa suojissamme.
Sisältö: Eteenivinyyliasetaatti

KEVLAR®

Kevyt ja poikkeuksellisen luja kuitu, joka on kemikaalin-, kuumuuden- ja hankauksenkestävä.
Sisältö: Aramidikuitu

LYCRA®

Synteettinen elastomeerikuitu, jolla on kumin kaltaisia ominaisuuksia. Erittäin tehokkaasti venyvä ja elastinen.
Sisältö: Elastaani (PU)

M-VENT

Rei'itetty neopreenimateriaali, joka tarjoaa ilmanvaihtoa sekä kuivuuden ja lämmön tunteen.

POLYAMIDI

Synteettinen ja kestävä kevyt kuitu, joka tunnetaan myös nimellä nailon. Polyamidikuidut ovat erittäin elastisia, ne on helppo pestä ja ne kuivuvat nopeasti.

POLYESTERI

Laajalti käytetty kuitu, joka on kestävää ja kestää hankausta hyvin. Polyesterikuidusta valmistetut materiaalit kestävät venytystä ja kutistumista ja ovat erittäin helppoja pestä.

POLYURETAANI

Tavallinen lämpömuovattava polymeeri, jossa on vahvat kuidut ja hyvä hankauksen ja nukkaantumisen kestävyys. Polyuretaanista valmistetut tekstiilit ovat pehmeitä, kuivuvat nopeasti ja pitävät vartalon lämpimänä.

POLYPROPEENI

Tavallinen lämpömuovattava polymeeri, jossa on vahvat kuidut ja hyvä hankauksen ja nukkaantumisen kestävyys. Polypropeenista valmistetut tekstiilit ovat pehmeitä, kuivuvat nopeasti ja pitävät vartalon lämpimänä.

SBR/NEOPREENI

Lämmittävä ja elastinen materiaali, joka vaimentaa iskuja. Materiaali on lateksitonta, pehmustettua ja sen tiheys on suuri. Se lämmittää ja kiihdyttää verenkiertoa. Erittäin kestävä. Voidaan pestä lukemattomia kertoja ilman, että materiaali menettää elastisuuttaan.
Sisältö: SBR (styreenibutadieenikumi), kloropreeni

SPACETEX®

SpaceTex® on erityinen kolmiulotteinen materiaali, joka on erittäin miellyttävä ja kestävä. Materiaali on erittäin tiivistä ja hengittävää, joten se pystyy siirtämään kosteuden pois iholta.

SPANDEX

Synteettinen kuitu, joka tunnetaan myös nimellä elastaani. Erittäin hyvin kulutusta kestävä ja venyvä. Elastisuus tekee materiaalista erittäin pehmeän ja sileän tuntuisen.
Sisältö: Elastaani (PU)

TECHNOGEL®

Ainutlaatuinen polyuretaanipohjainen geeli, jolla on erittäin hyvät iskunvaimennusominaisuudet ja ensiluokkainen kestävyys. Pehmeä ja hengittävä geeli on erittäin miellyttävä.

VELUURI

Pehmeä puuvillasta ja synteettisistä kuduista, kuten polyesteristä (PES) ja polyamidista valmistettu neulosmateriaali. Kevyt ja rypistymistä ehkäisevä.