• Erinomainen laatu vuodesta 1955
  • Vain nyt! Ilmainen toimitus 26. maaliskuuta asti

Asiakaspalvelu

MAKSUTAVAT

Rehband tarjoaa useita maksutapoja.

 

PayPal-maksunvälitys

Rehband käyttää PayPal-maksunvälitystä kaikille luotto- ja maksukorteille. PayPal on markkinoiden turvallisin verkkopohjainen maksunvälityspalvelu.

Asiakkaat voivat maksaa tilauksensa joko PayPal-tililtä tai PayPal-tiliin liitetyllä luotto- tai maksukortilla. Kun valitset PayPal-maksun, sinut ohjataan PayPal-palveluun. Jos sinulla on jo PayPal-tili, voit kirjautua tilillesi ja vahvistaa maksun. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit kirjautua vieraana tai luoda PayPal-tilin. Lue lisää PayPal-palvelun ehdoista  täältä.

Kaikki maksut käsitellään PayPalin turvallisen maksupalvelimen kautta. Tällöin tiedot välittyvät vain PayPalille, eikä Rehband tallenna niitä. Maksu tallennetaan suoraan ja rahat varataan PayPal-tililtä. PayPal-maksaminen on ilmaista. Kun maksu on saapunut meille, lähetämme tilauksesi. Lisätietoa PayPal-maksujärjestelmästä on  PayPal-sivustossa.

 

Maksaminen Klarna-laskulla

Jos haluat tilauksesta laskun tai haluat maksaa sen osamaksulla, valitse maksutavaksi Klarna-lasku tai -osamaksu. Sinun ei tarvitse luovuttaa luottokorttitietoja, ja voit arvioida tuotteen helposti ennen maksun suorittamista. Lue lisää Klarnan palvelusta ja tutustu sen ehtoihin täältä.