• Ilmainen toimitus alkaen 49 €
  • 60 vuoden tietämys
  • 1 vuoden avoin osto

OM REHBAND

REHBAND – TUKEA SINULLE VUODESTA 1955

Rehbandilla on 60 vuotta osaamista. Yrityksen toinen kivijalka on lääketiede ja toinen urheilu. Siksi osaamme antaa sinulle mahdollisuudet hyödyntää täyttä potentiaaliasi. Kun puristat itsesi äärimmillesi ja pyrit erinomaiseen suoritukseen, Rehband tukee sinua sekä tänään että huomenna.


Me tiedämme, että valitset elämässäsi vain parasta. Kun valitset Rehbandin, voit olla luottavaisin mielin. Patentoidut tuotteemme käyvät läpi laajat tutkimustyöt, mikä takaa ensiluokkaisen laadun, toimivuuden ja muotoilun. Siksi Rehband on kaiken tasoisten ja useimpia lajeja harjoittavien urheilijoiden luottama ja arvostama tuotemerkki yli 50 maassa.

Työskentelemme jatkuvasti ansaitaksemme luottamuksesi. Siksi meillä on oma tutkimus- ja kehitystiimi, omat tekstiilisuunnittelijat, kokonaan oma tuotantoketju Euroopassa ja jatkuva tuotekehitysyhteistyö maailman huippu-urheilijoiden kanssa.

Me rakastamme aktiivista elämää, kuten sinäkin. Ja haluamme pysyä liikkeessä, kuten sinäkin. Kun luotat Rehbandiin, voit hyödyntää täyden potentiaalisi sekä tänään että huomenna.

• 60 vuotta tutkimus- ja kehitystyötä
• Tausta lääketieteessä
• Tuotekehitys huippu-urheilijoiden kanssa
• Omat tehtaat Euroopassa
• Ruotsalainen muotoilu
• Saatavilla yli 50 maassa

 

SUOJAKONSEPTIT

 

TUET

Tukivalikoimamme on kehitetty kaikkiin liikkuvan ihmisen tarpeisiin, sekä urheiluun että vapaa-aikaan ja niin ammattilaisille kuin kunnianhimoisille harrastajillekin. Kattava tuotevalikoimamme auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi, olivatpa ne suorituskyvyn parantaminen, kivun lievittäminen tai vain elämästä nauttiminen

 

SUOJAT

Kun rikomme rajojamme ja nostamme treenitavoitteitamme, välineiden laadun, toimivuuden ja suunnittelun merkitys kasvaa. Iskunvaimennus. Kestävyys. Käyttömukavuus. Joustavuus. Rehband-suojavalikoima on kehitetty tiiviissä yhteistyössä maailman huippu-urheilijoiden kanssa. Näin takaamme, että täytämme odotuksesi mutta viemme ne myös seuraavalle tasolle.
 

TOIMINNALLISET VAATTEET

Haluat tuntea olosi voimakkaaksi. Parantaa kestävyyttäsi. Palautua tehokkaammin. Pystyä iskemään silmään sen viimeisenkin vaihteen. Toiminnallisten vaatteittemme avulla pystyt rakentamaan ja hapettamaan elimistöäsi aivan uudella tavalla – ei vain treenin aikana vaan myös sitä ennen ja sen jälkeen. Lämpövaatteet antavat lyömätöntä tukea ja lämpöä. Ainutlaatuinen, aito kompressiovaate tuo liikkumiseen aivan uuden ulottuvuuden.