• Osta verkossa
  • 2-3 päivän toimitus

KUINKA VALITSET JUURI SINULLE OIKEAN POLVITUEN: 3MM, 5MM VAI 7MM

Rehband Rx Knee Support on anatomisesti muotoiltu polvituki, joka tarjoaa sekä kompressiota että lämpöä auttaen parantamaan urheilijan suorituskykyä ja suojaten vammoilta. Rehband Rx Knee Support -polvituki pohjautuu ainutlaatuiseen patenttiin, joka varmistaa anatomisen istuvuuden. Muotoilu auttaa polvitukea seuraamaan kehon liikkeitä, minkä ansiosta tuki pysyy erinomaisesti paikallaan harjoittelun aikana. 

”Polvituesta on saatavilla kolme eri paksuutta, jotka on kaikki suunniteltu erilaiseen käyttöön. 3mm paksuinen polvituki antaa parhaan tuen urheiluun, jossa tarvitaan paljon notkeutta ja kestävyyttä. 5mm paksuinen polvituki puolestaan sopii laajasti treenaavalle urheilijalle, joka tarvitsee sekä tukea että notkeutta. 7mm paksuinen polvituki tarjoaa vahvaa vakautta raskaiden painojen nostoon sekä lisätukea kuntoutukseen,” kertoo Johan Bohlin, Fysioterapeutti ja Rehbandin Kehityspäällikkö.

Rehband polvituki - juoksu

Polvituet on suunniteltu suojaamaan polviasi, kun olet loukkaantunut, mutta myös estämään loukkaantumisia ja uudelleenloukkaantumisia. Ne toimivat antamalla lämpöä ja kompressiota polville. Kompressio parantaa verenkiertoa ja lisää polven lähettämiä reseptorisia viestejä, auttaen urheilijaa liikkumaan kontrolloidummin ja vakaammin. Polvitukien lämpövaikutus auttaa lisäämään verenkiertoa nopeammin, pitäen polvet lämpiminä koko harjoituksen ajan. 

Perinteisesti 3mm paksuiset polvituet ovat olleet käytössä pitkänmatkanjuoksijoilla, jotka haluavat juoksuunsa lisävakautta ja tukea, ja 7mm paksuiset polvituet ovat puolestaan olleet suosittuja painonnostajien keskuudessa silloin, kun painoja halutaan lisätä ja polvi kaipaa lisätukea. 5 mm paksuinen polvituki sopii kaikenlaisiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin.  

”Jos et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt polvitukea eikä sinulla ole polvivammaa, paras tapa löytää tarpeisiisi sopiva polvituki on kokeilla eri paksuuksia ja kuvitella, miltä erilaiset harrastamasi aktiviteetit tuntuisivat tuen kanssa. Mitä kokoon tulee, kompression tulee tuntua samalta koko polven alueella. Jos painat hieman enemmän, voi olla hyvä idea valita paksumpi polvituki antamaan lisätukea polvillesi,” sanoo Johan. 

OHJEET OIKEAN PAKSUISEN POLVITUEN VALINTAAN:

Rx Knee Support 3mm: Kestävyysurheiluun
3mm paksuinen polvituki hyödyttää kestävyysurheilijoita ja pitkänmatkanjuoksijoita. Se on kevyempi, ja ihanteellinen valinta kestävyysurheiluun, kun varusteiden on tärkeää olla mahdollisimman keveitä. 3mm polvituki tukee urheilijoita heidän väsyessään harjoittelun lopussa, ja auttaa käyttäjänsä hallitsemaan polven liikkeitä paremmin. 

Rx Knee Support 5mm: Sekalaisiin aktiviteetteihin
5mm paksuinen polvituki sopii erityisesti urheilijalle, joka harrastaa monipuolista liikuntaa, jossa sekä ketteryys että tuki ovat tärkeitä. 5mm polvitukea voidaan käyttää useimmissa urheilulajeissa, pitkänmatkanjuoksusta ja siihen tarvittavasta lisätuesta lähtien aina salilla käyntiin. Yleispätevä polvituki, joka sopii kaikenlaisiin aktiviteetteihin.

Rx Knee Support 7mm: Lyhytkestoiseen, rankempaan urheiluun
7mm paksuinen polvituki antaa voimakasta tukea raskaiden painojen nostamiseen sekä lisätukea kuntoutukseen. Perinteisesti 7mm tukea ovat käyttäneet lähinnä painonnostajat, jotka tarvitseva lisätukea raskaiden painojen nostamiseen, mutta tänä päivänä tuki on suosittu myöskin niiden salilla kävijöiden joukossa, jotka haluavat nostaa painoja. 7mm tuki antaa hyvin erilaisia neurologisia viestejä ja tietoisuutta polvesta varmistaen, että lyhyetkin aktiviteetit suoritetaan tarkasti ja turvallisesti.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten polvituet rakennetaan ja kuinka ne toimivat, lue syvällisempi haastattelumme Johan Bohlinin kanssa: Kuinka Rehband-polvituet suojaavat ja tukevat polviasi harjoituksen aikana.

Rehband - Rich Froning - Polvituki

Katso kaikki polvitukit osoitteessa rehband.fi