• Ilmainen toimitus alkaen 49 €
  • 60 vuoden tietämys
  • 1 vuoden avoin osto

Vahinko-ohjaimet

Emme välttämättä pysty parantamaan vammaasi, mutta voimme antaa sinulle vinkkejä ja tietoja erilaisista tavallisista urheiluvammoista, kuinka treenata niiden välttämiseksi ja miten treenata kivun lievittämiseksi ja vamman kunnostamiseksi. Alta löydät vammojen oppaamme ja tietoja vammojen ehkäisemisestä sinulle, joka harjoittelet tai olet saanut ylikuormitus- tai kulumisvammoja muilla tavoin.

TUOTEOPAS

Täällä voit tutustua laajaan tuotevalikoimaamme, joka perustuu kehon osiin - esimerkiksi polvien, selän, kyynärpään ja nilkan suojaamiseen. Kaikki Rehbandin tuotteet on kehitetty ja testattu keskittyen korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Tuotteissa on mukava istuvuus, joka toimii useimmissa aktiviteeteissa ja tukena ja kivunlievityksenä vammoissa ja kuntoutuksessa.

VINKKEJÄ & Inspiraatiota

Liikunta ja voiman rakentaminen ovat tärkeitä hyvinvoinnillesi. Täältä löydät harjoitteluvinkkejä ja harjoituksia huippu-urheilijoilta ja ammattilaisilta, jotka voivat auttaa sinua vahvistamaan kehoasi. Täältä löydät Rehbandin oppaat ja suositukset, jotta voit huolehtia niistä oikealla tavalla, jotta ne kestävät vielä pitkään.

Tietoa henkilöstä Rehband