• Ilmainen toimitus alkaen 49 €
  • 60 vuoden tietämys
  • 1 vuoden avoin osto

 

palauttaa & vaihtaa

Sivustolla Rehband.se on helppo palata! Lue kaikki ostoehdot täältä. Tarjoamme täyden palautusoikeuden 365 päivän ajan ostopäivästä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla tukea, suojaa ja vaatteita kotona rauhassa ja hiljaisuudessa.

Exempelbild

 

1 - Palauta tuote

 

 

Ota yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse (info@rehband.fi) ja ilmoita meille, että haluat tehdä palautuksen (älä unohda antaa tilausnumeroa). Kun saat meiltä palautuslaskun, liitä se pakkaukseen ja lähetä se meille jättämällä paketti lähimmälle edustajalle.

Exempelbild

 

2 - ei monimutkainen
muistiinpanoja

Sinun ei tarvitse kirjoittaa huomautusta palautetuista tavaroista, tiedämme mikä tilaus se on ja mitkä tavarat se on tilauksesi yhteydessä olevalla palautuslähetyks-ellä.

 

Exempelbild

 

3 - Rahat takaisin nopeasti

Klarnan kautta voit ilmoittaa, että olet palauttanut tilauksen kokonaan tai osittain. Jos olet päättänyt maksaa laskulla, voit sulkea laskun, kunnes hyvitys on käsitelty. Jos olet maksanut kortilla tai pankilla, hyvitys suoritetaan nopeasti Klarnan kautta. Palautukset Suomessa maksavat 7,90€, joka vähennetään palautuksesta Klarnan kautta.

Kun ostat vaatteita yleensä Internetistä, on kuitenkin hyvä tietää, mikä koko sinulla on, koska vaatetta ei ole mahdollista kokeilla ennen ostamista. Kun on kyse kuntoutustuotteista, kuten kyynärpäät ja polvisuojat, voi olla vaikea tietää, minkä kokoinen olet. Siksi kaikilla tuotesivuilla on sivun alaosassa koko-opas, jota voit seurata, mitata ja nähdä tarkalleen mikä koko sopii sinulle. Mutta jos se on väärä koko, väri tai tuote, voit seurata palautus- ja vaihto-oppaamme.

 

Ota meihin yhteyttä

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort