• Erinomainen laatu vuodesta 1955
  • 2-3 päivän toimitus

Pidä huolta rehbandeistasi, niin ne pitävät huolta sinusta!

Olemme erittäin ylpeitä siitä, miten kestäviä tuotteemme ovat. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit hoitaa Rehband-tuotteitasi niin, että ne pysyvät huippuiskussa koko käyttöikänsä ajan. Oikealla hoidolla edessänne on hämmästyttävän monta yhteistä vuotta.

Tia-Clair Toomey RX Knee Sleeves White

Keskeinen tekijä on lämpö
Rehband-tuet on valmistettu erittäin kestävästä, lämpöä tuottavasta kumimateriaalista. Rehband-tukien synnyttämä lämpö suojaa lihaksia, niveliä ja pehmytkudosta vaurioilta. Materiaalin eristävät ominaisuudet auttavat pitämään fyysisen rasituksen tuottaman lämmön keholla, mutta jo pelkkä tuen pitäminen riittää lämpöhyötyjen keräämiseen. Lämpimät lihakset ja nivelet vilkastuttavat verenkiertoa ja edistävät lihasten toimintaa, mikä puolestaan parantaa suorituskykyä.

Treenaa. Pese. Toista.
Fyysinen rasitus nostaa kehon lämpötilaa ja tuottaa hikeä. Siinä ei ole mitään uutta. Kaikki urheilijat, jotka ovat käyttäneet polvitukea tietävät, miten lämpimältä tai jopa hikiseltä se voi treenin jälkeen tuntua. Mutta älä huoli, hikisen polvituen ei tarvitse olla myös haiseva polvituki. Muutaman yksinkertaisen ohjeen avulla Rehband-tuotteen voi palauttaa aina samaan kuntoon kuin missä se oli ennen treeniä.

- KUIVAA

Treenin jälkeen käännä tuki nurinpäin ja anna kuivua (älä jätä sitä tuntikausiksi treenikassiin)

- PESE

Heitä tuki pesukoneeseen muun, mielellään samanvärisen pyykin kanssa. Pese 40 °C:n ohjelmalla. Pesupussi on hyvä, muttei ehdoton.

- ILMAKUIVAA

Venytä varovasti ja jätä tuki kuivumaan huoneenlämpöön.

MITÄ EI SAA TEHDÄ
Olemme vuosien varrella kuulleet monista luovista ratkaisuista, joilla hajusta on yritetty päästä eroon. Laitamme tälle nyt pisteen kertomalla, mitä ei saatehdä.

- Älä kuivaa tukia kuivausrummussa. Korkea lämpö hajottaa materiaalin ja ompeleet. Samoin tuotteeseen painetut logot sulavat.
- Edellä mainituista syistä polvitukia ei myöskään saa keittää. Usko pois, tätäkin on kokeiltu. Konepesu riittää pesemään hajun pois.
- Jos haju ei konepesusta huolimatta irtoa (vaikka olet pessyt tuen annettujen ohjeiden mukaan), kokeile laittaa tuki pakastuspussissa pakastimeen ja antaa olla yön yli. Tämä auttaa tappamaan bakteerit, joista haju usein johtuu.

MITEN BRÄNDILÄHETTILÄÄT OVAT TOIMINEET?
OCR-urheilija Ryan Kent sanoo, että

"en ole koskaan keittänyt tukia tai laittanut niitä pakastimeen, mutta pesen ne kyllä koneessa viikon kahden välein. Hikoilen muutenkin paljon, mutta täällä Etelä-Carolinassa kuumuus ja kosteus on vienyt hien määrän aivan uudelle tasolle. Kunnon treenin jälkeen tuet suorastaan uivat hiessä. (Mutta siihenhän ne toisaalta on suunniteltukin.) Yleensä heitän ne yksinkertaisesti koneeseen muun pyykin mukana. 

Hajurikkainta muistoa kysyttäessä hän vastaa:

"Kerran unohdin tuet auton takakonttiin muutamaksi viikoksi. Lopulta koko auto haisi. En tiedä totuinko vain siihen, mutta minua haju ei itse asiassa haitannut. Vasta kun tyttöystäväni kieltäytyi astumasta autooni tajusin, että minun on pakko kaivaa tuet ulos".

Toiminnallisen harjoittelun legenda Annie Thorisdottir on käyttänyt Rehband-tukia jo vuosia. Näin hän niitä hoitaa:

"Tuet voi yksinkertaisesti pestä koneessa.  Pesen omani noin kerran viikossa ja heitän sen jälkeen muiden treenivarusteitteni sekaan.  Saatan käyttää hieman normaalia pidempää pesuohjelmaa, mutta oli miten oli, pesun jäljiltä tuet näyttävät ja tuoksuvat hyviltä. Pesun jälkeen annan niiden kuivua pystyasennossa. Tuet altistuvat samalle määrälle hikeä kuin muutkin treenikamppeet, joten niitä pitää hoitaa samalla tavalla."