• Osta verkossa
  • 2-3 päivän toimitus
PRN Knee Pad - Speed
405406
39,95 € (1 kpl.)

PRN Knee Pad - Speed

405406
39,95 € (1 kpl.)
Koko-opas
Saatavuus:

Varastossa

* Vaaditut tiedot

Ainutlaatuisen suorituskykyinen, erittäin toiminnallinen materiaali sekä lukuisat yksityiskohdat täyttävät huippu-urheilijoiden vaatimukset. PRN Speed on paras tuote parantamaan suorituskykyäsi!

PRN Speed - polvituki takaa ihanteellisen tuen ja suojan ja parantaa samalla nopeuttasi ja ketteryyttäsi. Patentoitu anatominen rakennetekniikka takaa ihanteellisen anatomisen istuvuuden ja urheilijan suorituskyvyn parantamisen. Litteät saumat takaavat erinomaisen jouston ja mukavuuden. Rei'itetty SBR-/neopreenimateriaali pitää polven lämpimänä ja parantaa kosteuden siirtoa.

PRN Speed - tuki perustuu Rehbandin pitkään kokemukseen anatomisesta muotoilusta ja takaa ensiluokkaisen kompression liikkumavapautta haittaamatta. Erittäin laadukkaassa tuessa on innovatiivisia muotoilun yksityiskohtia, kuten patentoitu anatominen muotoilu ja fiksut saumat, jotka takaavat mukavuuden. Diamond-veluurituki takaa vähäisen kitkan ja auttaa takaamaan hyvän luiston iskun yhteydessä.

Pue tuki ylle ja ota voimasi haltuun!
• SBR/Neoprene 5 mm/3mm

Washing instruction - Rehband PRN Knee Pad - Speed
Koko-opas

PRN Knee Pad - Speed Toiminnallisuus

Rehband-tukien tärkeimmät ominaisuudet ovat lämpö, kompressio ja kehon tiedostamisen vahvistuminen. Yhdessä nämä muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka ehkäisee loukkaantumisia, parantaa suorituskykyä ja auttaa kuntoutumisessa. Jokaisella tuotteella on omat erityiset tuloksensa.
Arvostelut tuotteesta PRN KNEE PAD - SPEED