• Erinomainen laatu vuodesta 1955
  • 3-5 päivän toimitus

Tutkimus & Innovations

SUOJAKONSEPTIT

TUET

Tukivalikoimamme on kehitetty kaikkiin liikkuvan ihmisen tarpeisiin, sekä urheiluun että vapaa-aikaan ja niin ammattilaisille kuin kunnianhimoisille harrastajillekin. Kattava tuotevalikoimamme auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi, olivatpa ne suorituskyvyn parantaminen, kivun lievittäminen tai vain elämästä nauttiminen.

SUOJAT

Kun rikomme rajojamme ja nostamme treenitavoitteitamme, välineiden laadun, toimivuuden ja suunnittelun merkitys kasvaa. Iskunvaimennus. Kestävyys. Käyttömukavuus. Joustavuus. Rehband-suojavalikoima on kehitetty tiiviissä yhteistyössä maailman huippu-urheilijoiden kanssa. Näin takaamme, että täytämme odotuksesi mutta viemme ne myös seuraavalle tasolle.

TOIMINNALLISET VAATTEET

Haluat tuntea olosi voimakkaaksi. Parantaa kestävyyttäsi. Palautua tehokkaammin. Pystyä iskemään silmään sen viimeisenkin vaihteen. Toiminnallisten vaatteittemme avulla pystyt rakentamaan ja hapettamaan elimistöäsi aivan uudella tavalla – ei vain treenin aikana vaan myös sitä ennen ja sen jälkeen. Lämpövaatteet antavat lyömätöntä tukea ja lämpöä. Ainutlaatuinen, aito kompressiovaate tuo liikkumiseen aivan uuden ulottuvuuden.