Mahdollista täysi potentiaalisi uuden Rehband-tuen avulla.

Rehband RX Speed -tuki kuuluu markkinoiden edistyneimpiin ja anatomisesti istuvimpiin. Ensiluokkainen materiaali on tekstiilisuunnittelijoiden tarkoin valikoima, ja se takaa äärimmäisen tuen ja suojan. Neljään suuntaan joustava materiaali takaa ihanteellisen istuvuuden ja pitää polven lämpimänä. Samaan aikaan rei'itetty SBR-/neopreenimateriaali auttaa siirtämään kosteutta iholta.

Rakenne on sovitettu äärimmäisen anatomisesti istuvaksi, jotta tuki olisi mahdollisimman mukava ja suorituskykyinen. Litteät saumat takaavat hyvän istuvuuden.Rehbandin tuet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä yli 60 vuoden kokemusta lääketieteellisistä tuotteista ja urheilutuotteista sekä tiiviistä yhteistyöstä urheilijoiden kanssa. Rehbandin tuet ovat paras valinta ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja sen jälkeen.
402336

Rx Speed Protection Elbow JR

  • Pitää lihakset paikoillaan ja tehostaa suorituskykyä
  • Varmistaa kyynärpään vakauden
  • Neljään suuntaan joustava materiaali takaa anatomisen istuvuuden ja keskittyneen kompression
  • Anatomisesti istuva kyynärpään alue takaa ensiluokkaisen tuen
  • Innovatiivinen leikkaus ja saumarakenne takaavat äärimmäisen mukavuuden
  • Hengittävä rei'itetty materiaali takaa lämpötilan hallinnan
  • Parantaa käyttäjän tietoisuutta kyynärpäästä ja parantaa suorituskykyä
Rx Speed - tuet takaavat räjähtävän suorituskyvyn.Ainutlaatuisen suorituskykyinen, erittäin toiminnallinen materiaali sekä lukuisat yksityiskohdat täyttävät huippu-urheilijoiden vaatimukset. Rx Speed on paras tuote parantamaan suorituskykyäsi!

Rx Speed - kyynärpää takaa ihanteellisen tuen ja suojan ja parantaa samalla nopeuttasi ja ketteryyttäsi. Patentoitu anatominen rakennetekniikka takaa ihanteellisen anatomisen istuvuuden ja urheilijan suorituskyvyn parantamisen. Litteät saumat takaavat erinomaisen jouston ja mukavuuden. Rei'itetty SBR-/neopreenimateriaali pitää polven lämpimänä ja parantaa kosteuden siirtoa.

Rx Speed - tuki perustuu Rehbandin pitkään kokemukseen anatomisesta muotoilusta ja takaa ensiluokkaisen kompression liikkumavapautta haittaamatta. 
Erittäin laadukkaassa tuessa on innovatiivisia muotoilun yksityiskohtia, kuten patentoitu anatominen muotoilu ja fiksut saumat, jotka takaavat mukavuuden.
Diamond-veluurituki takaa vähäisen kitkan ja auttaa takaamaan hyvän luiston iskun yhteydessä.Pue tuki ylle ja ota voimasi haltuun!

Varastossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 € (yksikköä kohti)

* Vaaditut tiedot

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm/3mm

Manual & Size Guide

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Rx Speed Protection Elbow JR

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Quality