Saavuta täysi potentiaalisi Rehband Rx Line - tuotteiden avulla.

Kattava Rehband Rx Line -sarja sisältää mm. polvi-, kyynär- ja sääri-/pohjetuet. Tuotesarja tarjoaa laajat edistyneet edut, sillä tuotteissa on patentoitu anatominen istuvuus, ja niiden kehittämisestä on vastannut joukko tekstiilisuunnittelijoita ja tutkijoita. Tuotteissa yhdistyvät erinomainen suorituskyky sekä erinomainen mukavuus ja istuvuus.

Sarja on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Rehbandin lähettiläiden kanssa. CrossFit®-mestarit Camille Leblanc-Bazinet ja Rich Froning Jr. ovat esimerkkejä huippu-urheilijoista, jotka luottavat Rehband Rx -tuotesarjaan suorituskykynsä tehostamisessa.

Rehband Rx Line perustuu yli 60 vuoden kokemukseen lääketieteellisten ja urheiluun tarkoitettujen tukituotteiden kehittämisestä. Kaikki tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä urheilijoiden kanssa kaikkialta maailmasta. Rehband Rx Line on paras valinta, kun haluat viedä suorituskykysi äärimmilleen ja tuntea olosi turvalliseksi treenin aikana.
106312

RX Shin/Calf Support

  • Anatominen rakenne
  • Parantaa lihaskoordinaatiota
  • Suojaa säärtä kitkalta ja iskuilta
  • Pienentää energiahukkaa
  • Nopea lämmitys ja lämmön ylläpito
  • Lievittää tulehdusreaktioita
  • Lievittää sääri- ja pohjekipuja
Rx-sääri-/pohjetuki on ihanteellinen valinta, kun haluat lievittää tulehdusreaktiota tai suojata sääriäsi kitkalta.

Edistynyt rakenne on suunniteltu tarjoamaan ihanteellista toimivuutta sekä raskaisiin harjoituksiin että loukkaantumisten ehkäisyssä.

Rehband Rx -sääri-/pohjetuki luokitellaan lääkintälaitteeksi. Tuen edut ovat monipuoliset. Tuki suojaa säärtä kitkalta ja iskuilta. Lihakset lämpenevät nopeammin työskentelylämpötilaan, ja lämpö auttaa lievittämään kipua. Ihanteellinen istuvuus parantaa lihashallintaa ja -koordinaatiota, mikä pienentää energiahukkaa.

Rehband RX -sääri-/pohjetuki vie suorituskykysi seuraavalle tasolle.

Varastossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 € (yksikköä kohti)

* Vaaditut tiedot

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: RX Shin/Calf Support

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Quality